Het internet is echt een wereld van wonderen. In de afgelopen decennia is het explosief gestegen. Een supersnelweg van gegevens, het kan nu, meer dan ooit, een gebruiksvriendelijke arena zijn waarmee een individu zijn persoonlijke kleine hoek van de wereld kan afsnijden. Desalniettemin stelt een groeiende rage niet alleen u, maar ook uw pasgeborene, in staat om te creëren om hun persoonlijke digitale voetafdruk te genereren in de steeds groter wordende internetblogosfeer. Babyblogs worden een steeds bekendere methode om de wereld te updaten over je kleine bundel van vreugde. Om het fenomeen volledig te realiseren, moeten we onderzoeken wat babyblogs zijn, net voordat we kijken naar enkele van de voor- en nadelen die daarmee verband houden.

Wat zijn eerst babyblogs? Babyblogs zijn blogs die speciaal zijn ontworpen om feiten, foto’s en video’s van het jonge kind te delen. Ze worden meestal opgericht nadat het kind is geboren, maar sommige babyblogs worden ruim voor de bevalling opgezet en beschrijven de zwangerschap bij de moeder. Zodra de baby is geboren, worden de blogs meerdere keren per week regelmatig bijgewerkt met bijbehorende foto’s en video’s. Berichten bevatten mogelijk beschrijvingen van de gebeurtenissen van de dag, of zijn beperkt tot speciale gelegenheden of mijlpalen (het eerste badje van de baby, een baby leert praten, enz.), Afhankelijk van de voorkeuren van de ouders. Van tijd tot tijd is slechts één ouder verantwoordelijk voor het bijwerken van de babyblog, en vaak is het een gezamenlijke inspanning. Sommige ouders kiezen ervoor om de blog openbaar te maken, maar de meeste stellen beveiligingsinstellingen in om ervoor te zorgen dat alleen vrienden en familieleden de berichten kunnen bekijken.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waar het allemaal om draait bij blogs. Het punt is dat je een aantal grote voor- en nadelen zult vinden die verband houden met babyblogs. Aan de ene kant is het echt een vrij efficiënte oplossing om uw medewerkers en familie op de hoogte te houden van de ontwikkeling van uw kind. Telefoongesprekken zijn meestal niet handig, beeldteksten kunnen kostbaar zijn en als je ooit ver van huis woont, is de vraag naar informatie misschien wel geweldig. Dit is een moeiteloze aanpak om snel en regelmatig details te achterhalen. Het geeft ook een digitaal plakboek om naar te kijken als de tijd verstrijkt!

Toch betekent dat niet dat babyblogs geen nadeel hebben. Als je ooit niet de juiste beveiliging op je blog hebt, kun je een baby-stalker krijgen, wat op een groot aantal manieren eng is. Bovendien zou u sommige vrienden en familieleden kunnen irriteren met uw frequentie van posten. Voor sommige mensen kun je nooit voldoende betalen. Voor anderen zijn drie dagelijkse berichten over de luiergewoonten van uw kind echt een beetje overweldigend. Houd hier rekening mee bij het opzetten van uw babyblog.