Zou je wat meer spanning in de slaapkamer willen brengen of ben je toe aan wat eigen plezier? Denk dan eens aan een vibrator. Een vibrator is een heel toegankelijke manier om wat meer uit je seksleven te halen of juist jezelf wat meer te verwennen. Want ook dat moet af en toe eens gebeuren.

 

De verschillende soorten vibrators

 

Er zijn verschillende soorten vibrators. De standaard vibrator kennen we allemaal en hoogstwaarschijnlijk heb je die ook al in je nachtkastje liggen. Deze klassieker is eigenlijk niks meer of minder dan een simpele staaf van kunststof die op batterijen werkt. Ze zijn heel simpel in gebruik en voor ieder budget is er wel een vibrator te vinden. Dit maakt het heel toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen. Vaak hebben deze vibrators verschillende standen en kun je zelf kiezen welke mate van trillingen voor jou werkt. Ze zijn er in allerlei maten, kleuren en designs. Ook zijn er mini-vibrators die je heel makkelijk mee kunt nemen op reis bijvoorbeeld.

 

Luchtdruk

 

Vervolgens zijn er ook vibrators die niet met trillingen werken, maar met luchtdruk. Deze zijn speciaal gemaakt voor de clitoris en stimuleren deze dus met luchtdruk. Het voelt aan als zuigende beweging en zijn de laatste tijd extreem populair geworden. Het schijnt dat je binnen een paar minuten al je hoogtepunt bereikt. wordt. Het is maar net wat jij lekker vindt.

 

Het kopen van een vibrator

 

Een vibrator kopen kan heel makkelijk online, maar ook bij sexshops en zelfs drogisterijen kun je terecht. let op verschillende zaken, zoals waterbestendigheid als je dit wenst, is de vibrator oplaadbaar of werkt hij op batterijen, hoeveel standen zijn er en hoeveel geluid produceert hij? Lees je dus van te voren goed in en bepaal voor jezelf waar jij naar op zoek bent of wat jij lekker vindt.